شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بروجن برگزار شد.

کد خبر: 143961 تاریخ انتشار: 1399/03/27
نمایش: 787
اخبار
مسعود ملکي فرماندار شهرستان بروجن گفت: بايد از اراده جمعي، افکار و عقايد سازنده براي حل مشکلات جوانان در ازدواج به عنوان يک اولويت مهم بهره گرفت.
به گزارش روابط عمومي فرمانداري، دومين جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بروجن در دفتر امام جمعه بروجن برگزار شد.

فرماندار شهرستان بروجن با بيان اينکه طبق آمارهاي ارائه شده ميانگين سن ازدواج افزايش يافته و اين موضوع بسيار نگران کننده است گفت: با بالا رفتن سن ازدواج ميزان جرائم اجتماعي بالا مي‌رود و به دنبال آن آسيب‌هاي اجتماعي گريبان گير جامعه مي‌شود.
مسعود ملکي بر لزوم استفاده از ظرفيت هاي موجود در جامعه تاکيد کرد و گفت: بايد از اراده جمعي، افکار و عقايد سازنده براي حل مشکلات جوانان در امر ازدواج به عنوان يک اولويت مهم بهره گرفت.
ملکي افزود: شوراي فرهنگ عمومي برنامه هاي فرهنگي را الويت بندي و تدوين کند و کليه دستگاه ها با تخصيص بخشي از اعتبارات فرهنگي خود در جهت آسان سازي ازدواج با اولويت هاي تعيين شده توسط شوراي فرهنگ عمومي گام بردارند.

افزودن دیدگاه


ایجاد کننده صفحه : مدیر سایت | تاریخ آخرین ویرایش : 1403/01/08

سایت های مرتبط




آرشیو

اوقات شرعی

آمار سایت

آنلاین ها
255
امروز
645
دیروز
1139
هفته
7872
ماه
223162