به گزارش روابط عمومي فرمانداري، سرپرست فرمانداري شهرستان بروجن گفت: در راستاي اجراي منويات مقام معظم رهبري و تسريع در اجراي قانون جواني جمعيت، کارگروه امور بانوان و خانواده فرمانداري بروجن با همکاري تعدادي از دستگاههاي اجرايي عضو کارگروه صيانت از خانواده و جواني جمعيت به برگزاري کارگاههاي آموزشي در اين حوزه اقدام کرده است.
فتاح کرمي اظهار کرد: اين کارگاههاي آموزشي به مدت دو روز (دهم و يازدهم آبان ماه) با هدف تربيت کنشگران جواني جمعيت برگزار و در انتهاي دوره براي شرکت کنندگان گواهي آموزشي صادر ميشود.
کرمي با بيان اينکه براي بقاي نسل کنوني بايد به ازاي هر مادر ۲.۵ فرزند وجود داشته باشد، گفت: اين عدد در استان ۱.۷۸ و در بروجن ۱.۴۹ بوده که کمتر از سطح جانشيني جمعيت و نگرانکننده است.
وي با بيان اينکه اجرايي شدن قانون حمايت از خانواده و جواني جمعيت بايد اولويت اصلي دستگاههاي اجرايي باشد؛ افزود: اميد است با استفاده از ظرفيت کنشگران اجتماعي بتوانيم گام اساسي در راستاي جواني جمعيت برداريم.
نائب دبير شوراي راهبري جمعيت و خانواده حوزههاي علميه سراسر کشور با ابراز نگراني از پايين بودن نرخ رشد جمعيت ايران گفت: افزايش جمعيت از دغدغههاي رهبر معظم انقلاب و لازمه پويايي جامعه است.
حجت الاسلام محمد مسلم وافي افزود: نرخ جمعيت به شدت پايين است و ايران در سال ۱۴۰۰ رتبه اول سرعت کاهش جمعيت را در جهان کسب کرد و اين جاي نگراني جدي است.
رئيس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري گفت: در شرايط فعلي اولويت اول در حوزه بهداشت استان، پرداختن به جواني جمعيت، جلوگيري از سالمندي و اجراي قانون جواني جمعيت و حمايت از خانواده است.
احمدي اظهار کرد: عليرغم اينکه مقدمات اجراي اين قانون در کشور به خوبي فراهم نشده و راضيکننده نيست، پيرو فرمايشات مقام معظم رهبري و سياستهاي ابلاغي دولت سيزدهم، دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد خود را مکلف ميداند که مجري و مطالبهگر اجراي قانون جواني جمعيت در ساير نهادها و دستگاهها باشد.
وي با اشاره به اينکه برگزاري اين کارگاه ميتواند الگويي براي ديگر شهرستانها نيز باشد، افزود: برنامههاي ترويج فرزندآوري بايد در تمامي شهرستانها اجرا شود.
رئيس مرکز بهداشت استان ضمن اشاره به تشکيل هستههاي جمعيتباور و جمعيتياور، خاطرنشان کرد: افرادي که در اين هستهها توانمند ميشوند به صورت آبشاري گروههاي ديگر را نيز آموزش ميدهند تا با اجراي برنامههاي ترويجي و اقناعسازي در اين حوزه بتوان عقبماندگيهاي تاريخي را جبران کرد.